GDPR – personoplysninger
• Vi opbevarer og behandler personoplysninger om dig, idet du repræsenterer en virksomhed med tilknytning til Recipo, enten efter aftale eller efter kontakt med os. De oplysninger, som opbevares, er f.eks. virksomhedsnavn, kontaktperson, e-mailadresse og telefonnummer.
• Formålet med at opbevare oplysningerne er at kunne drive vores virksomhed og stille tjenester til rådighed, opfylde aftaler og sende dig information, som er relevant for din virksomhed.
• Vi har modtaget dine oplysninger som kontaktperson for en kunde, leverandør eller anden forretningsmæssig interessent.
• Dine oplysninger vil blive opbevaret for at opfylde de aftaler, som er indgået mellem kunde og leverandør alternativt for at varetage vores opgaver. Vi opbevarer dine oplysninger som kunde, leverandør eller anden interessent, så længe du har en forretningsmæssig relation til Recipo. Visse oplysninger vil kunne opbevares i længere tid, hvis de er omfattet af lovkrav som f.eks. regnskabsloven.
• De personoplysninger, vi behandler om dig, deles kun med leverandører og myndigheder inden for virksomhedens rammer. Vi videregiver aldrig personoplysninger til tredjepart.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide, hvilke oplysninger vi har om dig, for at du kan få rettet eller slettet dine oplysninger. Det gør du lettest ved at kontakte os på info@recipo.com.